De vele voordelen van lease!

Meer financiële flexibiliteit. Meer ruimte om te ondernemen.

Staat u op het punt te investeren in nieuwe apparatuur voor uw bedrijf? Dan heeft u de keuze: u kunt uw eigen vermogen aanspreken, u kunt een lening afsluiten bij de bank of u leaset. Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van lease.

Met Showcooking.nl kunt u op een gezonde en verantwoorde manier investeren, omdat er feitelijk sprake is van een huurovereenkomst. Hierbij is het economisch gebruik van uw professionele apparatuur van belang en niet het eigendom, want het apparaat is en blijft eigendom van de leasemaatschappij. U bent dus de gebruiker van de apparatuur.

De investering hoeft niet op de balans geactiveerd te worden. Dit laat uw financiële positie en solvabiliteit van uw onderneming ongemoeid. Door te investeren met Showcooking.nl blijft u uw kredietwaardigheid en leencapaciteit bij uw eigen bank behouden.

Wilt u na de leaseperiode juridisch eigenaar worden van het apparaat? Dit is mogelijk. Dit gebeurt tegen een vaste rest termijn.

Alle voordelen op een rij:

» Vaste tarieven, dus géén verassingen. Iedere maand hetzelfde tarief, tot en met de laatste maand.
» U hoeft geen grote investering te doen, omdat u feitelijk huurt. Hierdoor houdt u meer financiële ruimte om te ondernemen.
» Mag u steeds meer gasten verwelkomen, en heeft u hierdoor meer capaciteit nodig? Dan is het mogelijk uw huidige leaseovereenkomst over te sluiten naar een nieuwe. 
» U bent flexibeler en heeft de mogelijkheid tot andere investeringen.
» Behoudt van kredietwaardigheid en leencapaciteit bij uw eigen bank.
» Voor u geen economische risico. Dit risico ligt bij de leasemaatschappij.
» Off-Balance, het apparaat hoeft niet op uw balans geactiveerd te worden

Quote.jpg

© 2016 - 2023 Showcooking | Uw specialist op het gebied van front- en showcooking | CAS-100 | Electrolux Libero Line | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel